Radiusite shah alam. Sudut Galeri Usahawan: 1.0 Usahawan 2019-01-10

Radiusite shah alam Rating: 5,8/10 1915 reviews

Radiusite Eps 3 [Iftar]

radiusite shah alam

Mama pun happy, taklah risau dan gabra sangat. Kadang tu kita datang dari jauh nak jumpa Pakar, bukan bayar sikit. Tidak sah kalau pergi Langkawi tidak singgah di gedung HiG. Kalau orang besar pun takut apatah lagi kanak kanak. HiG Langkawi Holdings Sdn Bhd adalah syarikat bumiputera sepenuhnya yang telah diperbadankan secara rasmi pada 16 Nov 2009 di bawah Akta Syarikat 1965. Lagipun kanak kanak selalunya lebih cepat dan senang untuk sembuh daripada dewasa.

Next

My Gorgeous Homemade Chocolate: Jambangan Strawberry

radiusite shah alam

Demam, batuk, selsema, terkepit pintu sampai nak terputus jari, kepala asyik benjol sana benjol sini. During Surgery Hari yang dinantikan telah tiba, malam tadi mama tak dapat nak tidur sangat asyik terfikir pasal operation Ayden je. Masa ika menaip ni pun dia masih tidur. Antara benda yang buatkan mama berfikir banyak kali nak buang tonsil atau tak salah satunya cabaran nak bagi Ayden makan ubat. Bila ambil dia balik dari sekolah, kadang2 dia menangis.

Next

Shah Alam Map

radiusite shah alam

Saya amat mengagumi prinsip hidup beliau dan sentiasa berfikiran matang dalam setiap tindakan. Staff yang ada tu bagitahu, memang lepas operation akan ada rasa sakit sebab bius tu dipasang masa tengah operate je. Saiz dia besar macam ibu jari tangan mama. Mula-mula doktor tak bagi sebab takut bila balik rumah nanti dia tak nak makan. Sampaikan bila nak tanya soalan terasa terkunci lidah sebab dia laju sangat. Sebenarnya, mama ayden ni ada problem tonsil juga. Pergi sekolah pun tak happy.

Next

Pengalaman mengandung dan bersalin anak kedua di Avisena shah alam

radiusite shah alam

Stop kejap dan sambung balik dengkur tu. Ramai jugak message kami pengalaman dan nasihat mengenai tonsil. Kalau tertelan pun dia akan muntahkan. Asal baik je, kena balik. Balik je dari oversea, tiba2 Yana wassap bagitahu dia dah pregnant.

Next

Ika Radiusite

radiusite shah alam

Appointment dengan Dr Anura sepatutnya pertengahan September tapi kami terlupa dan terus buat appointment baru 24 September. Masalah yang dihadapi time pregnant? Kali ni turn Ayden pulak. Nampak bengkak dan merah Sumber Google Apa itu Tonsil? Haji Ameer Ali Mydin menyambung legasi ini sebagai Pengarah Utusan Mydin. Terasa cepat je Ika keluarkan baby. Lagipun Ayden baru 2 tahun. So tiap2 hari lah Ika pegi.

Next

My Gorgeous Homemade Chocolate: Jambangan Strawberry

radiusite shah alam

Terkejut tapi dalam masa sama bestnya dia pregnant lagi! Seronokknye sebab kalini Ika dapat pegang lama sikit dan direct bf dia! Kami cuba dapatkan banyak pendapat dan banyak membaca dekat internet. Alhamdulillah setakat semalam hari ketujuh semuanya okay je. So next entry mama akan sambung proses recovery sampailah hari ke 8 ya. Maksudnya dah engaged lah tu. Meleleh air mata sambil pegang mulut, dia asyik tunjuk leher dia. Kami tak nak mood dia rosak ataupun dia murung sebelum tonsil removal tu. Do you feel the love and friendship? Tak selera betul nak makan dan kalau makan pun mesti nak makan makanan melayu.

Next

sweet T.I.R.A.M.I.S.U: RADIUSITE SEKSYEN 7 SHAH ALAM

radiusite shah alam

Padahal Ayden baby yang kuat. Mahupun begtu, ini menimbulkan rasa kurang senang kedua ibubapanya. Ye kami tahu memang lah tonsil dia dah Stage 3-4, buang je penyelesaiannya, tapi mungkinlah boleh educate sikit kami yang bukan doktor ni. Bila nampak Ayden macam dah ok sikit, nurse dan staff pun datang tolak katil Ayden sekali dengan mama kena tolak masuk wad. Assalamualaikum semua, Terlebih dahulu ika nak cerita pasal tonsil ni dalam beberapa Part yang berbeza. Walau sakit macam mana pun selalu dia buat biasa je tapi kali ni memang dari raut muka dia memang mama tahu dia sakit sangat. Berapa hari lepas tu, turn Ika pulak rasa pelik dengan diri sendiri sebab macam tak lalu nak makan, makan sushi rasa tak selera langsung padahal memang makanan feveret! Pernah cakap benda ni dekat doktor, tapi doktor asyik cakap maybe ada kahak yang dah lama dan kahak tu tak keluar.

Next

Shah Alam Map

radiusite shah alam

Sebenarnya Ayden bukan je buang tonsil, dia buang sekali Adenoid yang dekat belakang hidung tu. Sebelum tu Ika tanya nurse, apa rasa nak beranak sebab badan dah kebas kan. Yang lain dia tak berapa suka. Memang rasa macam tu, rasa macam ada benda besar dan berat dekat bawah. Mengenangkan Ayden baru dua tahun tak sampai tiga tahun pun lagi, dengan tak faham bahasanya.

Next

Shah Alam Map

radiusite shah alam

Ataupun boleh cuba pergi darussyifa minta air penawar mana tahu dengan izin Allah, tonsil tu boleh kecut. Ni kan lagi nak setuju terus nak operate. Ada kes terpencil jangkitan bakteria yang menyebabkan septicaemia atau kuman yang merebak ke dalam salur darah. Perasaan nervous, tak sampai hati semua ada. Untuk next entry, ika bagitahu kenapa kami decide nak buang Tonsil Ayden. Adalah jugak minum susu kambing tapi tak sekerap masa anak first. Bagi dia toys baru untuk happy kan dia.


Next

Pengalaman mengandung dan bersalin anak kedua di Avisena shah alam

radiusite shah alam

Beza tonsil setiap orang ni ialah, dia bengkak ataupun tak je. Ada juga yang mengaitkan jangkitan tonsil ini dengan penyakit Acute glomerulonephritis sejenis jangkitan buah pinggang dan rheumatic fever penyakit bawaan sejenis bakteria yang boleh menyebabkan masalah jantung. Muka dia penuh sabar, dan dia cakap nak on medication untuk Ayden selama 3 minggu. Penatnya bila anak sakit kan? Dah lah China ni cuti lama, tutup kedai sebulan sambut Chinese New Year. Mula-mula sebab bronkitis kemudian cirit birit pula. Sampai nangis2 sebab tak dapat support dari orang lain. In Syaa Allah, anda yang singgah di blogini akan dapat input yang berguna.

Next